Koti » Blogit » Saulin blogi » Dreambike – Scott Plasma Team Issue

Dreambike – Scott Plasma Team Issue

posted in: Saulin blogi
Uusi kausi ja uusi pyörä!
Sain mahdollisuuden hankkia todellisen dreambiken syksyllä. Pikkuhiljaa projekti alkaa tulla valmiiksi ja pääsee testiajolle. Ensin tietysti trainerille ja myöhemmin oikealle baanalle, ehkä Mallorcalla sitten.
Runkona Scott Plasma Team Issue joka teipattiin Kimmo Holmströmin (Mainoskoho) toimesti uuteen uskoon ja seuran väreihin. 
Kiekot säilyvät entisinä eli Zippeihin ei ole tulossa muutosta. Tuubeilla mennään. Tuubi on ollut todella hyvä valinta ja koko Zipp sarjani on tämän vaihdon jälkeen käytössä molemmissa pyörissä kun TT:kin pääsee 11 pakkaseksi. Pientää tuunausta nyt samalla… enkä malta nähdä kun toi epäkesko laitetaan vauhtiin! Käytän kahta eri pakkaa 11-25 ja 11-28, riippuu radasta.
Fillarin kasaa Jami Huuska iBikesta – Lauttasaaresta. Jami on vuosien ajan ollut premium luokan pyörien luottokasaaja ja huoltaja. Kasaus on kunnollinen ja kompromissejä ei tehdä.
http://ibike.fi
Vaihteeksi Sramin eTapit ja kammiksi 172,5mm Sram redit.

Jami fiksaa ja hyvä tulee!
Ohjaamossa en saanut Zippin stealthia, koska integroidut juomapullot eivät siihen sopineet nyt mennään Profile Designilla, joka kyllä on erinomaisen laadukas! Siihen on vielä tulossa muutama tarra peittämään keltavihreät.
Satulana jatkaa vanha Adamo road, hyväksi todettu!
Huh, kohta pääsee testaamaan.
Vanha S-worksin Shiv tulossa piakkoin myyntiin. Eipä siinä mitään vikaa ollut, mutta harrastus on sen verran vienyt mukanaan, että päivitys kuuluu asiaan. 

Leave a Reply