Koti » Blogit » Saulin blogi » Joroinen 2016

Joroinen 2016

posted in: Saulin blogi
Finntriathlon 2016, 4:28:10 ja sarjan viides.
Viidettä kertaa mukana  Joroisissa ja tällä kertaa täysin toisenlaisella valmistautumisella. Kovassa sateessa sai aamulla fiksailla viimehetken jutut ja ennen starttia meinasi tulla vähän kylmäkin.
Rolling start uinti oli helppo ja sain oman uinnin tehtyä. Loppusuoralla ei ollut ihan perinteistä iskua uinnissa ja olin aikaan tyytyväinen. Taisi olla nopein uinti Joroisissa (28:25), mutta ehkä vähän hitaampi kuin Frankia28. Tällä kertaa ei löytynyt peesejä. T2:ssa tippui visiiri ja hetki meni sitä laittaessa.
Pyörä lähti kovaa liikkeelle ja syke pysyi pitkään 180 tuntumassa. Kärjen sain kiinni 30km kohdalla ja alamäessa 3min spurtti ja ohi kärkeen ja samantien tiputin peesistä porukan jota oli ajanut hetken kiinni. 60km jälkeen alkoi hiipua eli ei pystynyt viime vuoden tykitykseen. Keli oli todella kova, tuuli ja satoi (aika 2:19:18) 
T2:lle ekana Ikäryhmäläisenä, mutta ekasta askeleesta tiesin, että nyt sattuu. Jalkapohjat oli koko juoksun ihan tulessa. Juoksu meni olosuhteisiin nähden jotenkin ja pronssi meni taas viimeisillä kilsoilla. Oman tasoista suoritusta en päässyt tekemään, Ironmanistä oli auttamatta liian vähän aikaan ja hermotus ei vaan toiminut (aika 1:35:41)
Aika 4:28:10 ja 40-45v. sarjan viides .
Totuus on, että olisi ollut tyhmää olla lähteemättä viivalle, mutta oli tyhmää olla viivalla 😉 Kaikesta huolimatta huikeeta kisata ja fiilistä sai Joroisilta jälleen kerran. Perhe ja seuralaiset täböllä messissä, vaikka keli ei kovin yleisöystävällinen ollutkaan!  Seuraan kuitenkin mahtava mitalisaalis, 2 mestaruutta ja 2 pronssia!

Leave a Reply