Koti » Blogit » Saulin blogi » Offseason ja katse kohti 2017 kautta

Offseason ja katse kohti 2017 kautta

posted in: Saulin blogi
Haute Routen ilotulituksen jälkeen yritin kääntää kunnon vielä kerran ja nyt maratonille. Todella raskaat jalat heti alusta lähtien ja toisella pitkällä lenkillä toinen polvi alkoi kiusaamaan. Luovuin martonhaaveesta samantien, puolikuntoisena ei kannata riskeerata seuraava kautta ja ottaa kunnon vammaa. Haute Routen rasituskin oli selvästi kovempi, mitä oltiin aavisteltu. Se aihetti immuniteettiin myöskin pienen romahdustilan ja sain ‘mukavan’ vyöruusun kaupan päälle. Se oli viimeinen niitti, että kausi on saatava pakettiin.
Viimeiseksi kiskaisuksi jäi oman seuramme pieni maantiekisa, jossa Röylän Tempo  9,7km(tehot 380W, mutta keskari vaan 42,4km/h) ja seuraavan päivän reilu satasen maantielenkki, muutamalla kirietapilla. Meitä oli vaan muutama kisaamassa ja saatiin todella hauska kisa aikaiseksi ja reidet oikeasti hapoille. Siitä hyvä aloittaa lepo!
Nyt 2-3 vko fillari/juoksu kokonaan tauolla. Sitten perusasioiden äärelle ja kuntosaliin panostetaan tänä vuonna paljon. Liikkeet, tekniikkaa ja käyntimäärä kuntoon ja ajatuksena, että sitä ei hukata myöskään kisakaudella.
Tällä hetkellä on myöskin uuden TT pyörän hankinta menossa ja katsotaan mitä siitä saadaan aikaiseksi ja siitä sitten jos ja kun asia realisoituu. 
Ensi vuoden kalenterikin alkaa olla hahmottunut ja mukana treenileirit vko 8 Kanarialla ja 16 Mallorcalla, kisoina Mallorcan 70.3 ja Kalmarin IM, Juhannuksen jälkeinen viikko menee Jenkeisssä Denveristä lähtevässä Haute Route Rockies maantiepyöräkisassa.

Leave a Reply