Koti » Blogit » Saulin blogi » SM sprintti

SM sprintti

posted in: Saulin blogi
St. Pöltenin kisan jälkeen jalka infektoitui pahasti ja tuli pitkä paussi uintiin. Jalka ei meinannut tulla millään kondikseen ja haittasi ikävästi kaikkea urheilua. Viikko ennen sprinttejä pääsin vihdoin altaaseen ja kerkesin tekemään muutaman uintitreenin.

Osallistujalista oli melko vaatimaton omaan sarjaamme ja periaatteessa oli vaan hauska päästä kisaamaan. Keli oli mainio kaiken surkean kevään jälkeen. Aikoinaan Leppävaaran uimahallissa kasikymppisen Pentti Keräsen kanssa juteltiin, että kesällä sitten Vantaa otetaan kultamitalit omista sarjoista! Pentti tietenkin oman sarjansa ainoa edustaja.

Uinti lähti meni helposti kun lähdin kovien uimareiden peesiin ja sain hyvät alkuvauhdit. Taktiikalla lähdössä oli tosi iso merkitys ja pääsin uimaan omaa uintia vaikka matka olikin lyhyt ja porukkaa kun pipoa! Vaihtoa oli treenannut ja kaikki sujui kuin rasvattu. Kypärän visiirikin oli teipattu ettei irtoa niinkuin aina. Sitten tykittämään baanalle… ja jaloissahan ei ollutkaan yhtään mitään! Tein mitä pystyin ja sain 335W työstetyksi ja sija oli ihan ok, taisin olla ikäryhmän kakkonen T2:lla. Juoksu olikin sitten yhtä myrkkyä, mäkinen reitti oli hajonneille polvilleni ihan mahdotonta, melkein kävelin alamäet. Loppukilsoilla toimi jotenkin. Keskinkertainen suoritus kuitenkin riitti ja olihan se kiva, kun katsomossa oli perhe, broidi ja lukuisat kaverit! Ja tärkeimpänä Pentin kanssa päästiin tuulettamaan!

SKB Temposta Lapinkylästä muutama hieno kuva myöskin
Kuvat by Sami Vaskola ja Pasi Berndtson

Leave a Reply